lidmaatschap

Na één keer vrijblijvend meetrainen kun je ervoor kiezen om je aan te sluiten bij Boksclub Drachten. Hiervoor kun je je online inschrijven maar het is ook mogelijk om het formulier te downloaden en uit te printen. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ook contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen.

Het lidmaatschap wordt afgesloten voor onbepaalde tijd. Opzeggen is twee keer per jaar mogelijk, namelijk op 1 juli en 1 januari. Opzeggen kan worden gedaan via het contactformulier op de website of het persoonlijk overhandigen van een brief aan de trainer. De afmelding moet 4 weken voor de einddatum binnen zijn. Besluit je bijvoorbeeld in april dat je wilt stoppen met boksen dan heb je nog een betalingsverplichting tot 1 juli. Je dient er vervolgens zelf voor te zorgen dat je jezelf 1 juni schriftelijk hebt afgemeld bij de ledenadministratie. Ben je te laat met het afmelden ben je alsnog een half jaar contributie verschuldigd.

Contributie

Voor het inschrijven betaalt u eenmalig  €15,00
De maandelijkse contributie bedraagt    €35,00

Om je online in te schrijven kun je hier klikken. Werkt het online formulier niet of wil je graag het formulier uitprintten en thuis invullen kun je het hier downloaden